Kjoler og rullekake

Malviknytt tok turen innom låven på Saksvik, og slo av en prat med drillpikene til Milde Mathilde.

Først møtte vi en blid og trivelig Monica Verkland som sto og priset klær.

– Hjertelig velkommen, sier Monica i det hun ser at Malviknytt har tatt turen innom og forteller med et lurt smil, at når sjefene er borte, danser drillpikene på bordet.

Monica forteller at det har vært et jevnt og godt besøk gjennom hele sommeren. Åpningstidene er kortet litt inn, men det virker som om kundene syntes det er greit. Storselgeren er kjoler, og det er kjoler i farger kundene gjerne vil ha denne sommeren.

– Sommeren har gått over all forventning og vi har et salg som starter på stor S denne sommeren. Det er mange venninner som bruker stedet for å slå av en prat og oppdatere seg mellom de ulike feriene de skal på, forklarer Monica.

På kjøkkenet står Frida Skjei og hun er godt i gang med å bake rullekake, slik at kundene får god hjemmebakt rullekake til kaffen. Med litt overtalelse får vi Frida til å stille opp på et bilde, før hun løper tilbake på kjøkkenet og sier at nå må hun ta ut rullekaka.