Jannike fiksa campingvogn

Rumeneren Ovidiu Timar som i flere måneder bodd utenfor klubbhuset til Malvik IL på Vikhammer fikk på januar flytte inn og bo gratis i en hytte ved Vikhammer camping. 

Dette gjaldt bare fram til campingsesongen startet, da skulle hytta leies ut på vanlig basis.

Innsamlingsaksjon

Ovidiu har blitt et kjent ansikt på Vikhammer og ekteparet Frode og Jannike Haug ved Rema 1000 på Vikhammer har hjulpet han med både mat og klær. I vinter startet de en innsamlingsaksjon for å gjøre hverdagen litt bedre for sin nye rumenske nabo.

– Vi har fått inn over 9.000,- og nå på søndag spurte jeg på Facebook om noen hadde ei billig campingvogn å selge. Det gikk fort å få inn tips og etter et par timer hadde jeg kjøp ei eldre vogn, usett, for 4.000,-. Det inkludert frakt fra Frosta og hit, forteller Jannike Haug ved Rema 1000 på Vikhammer.

– Han har vært i Malvik i snart ett år og her hos oss får han litt mat og han hjelper til med forefallende arbeid som rydding og så videre, forteller Jannike.

Flott folk og fint sted

Ovidiu Timar er storfornøyd med sin nye boplass.

IMG_7701– Her er det fint, tørt og varmt, sier Ovidiu som kommer i fra den rumenske delen av Transylvania.

– Jeg er veldig glad for den hjelpen og støtten jeg får her i Malvik, sier rumeneren som har vært på mange steder i verden, men sjelden så lenge som i Malvik.

– Det er ikke bare stedet, men folkene som er vakre og fine.

Selv om han ikke vil røpe hvilke planer han har, forteller Ovidiu litt kryptisk at han har et mål.

– Jeg er på en «reise» og har et mål, det håper jeg å nå en dag, sier han, før han låser campingvogna og fortsetter dagens gjøremål.