Dansbart fra Jhohans

Torstein Hope og Jhohans har siden 1986 vært et begrep innen trøndersk dansemusikk og er omtalt som et av Trøndelags ledende danseband.

Jhohans - TrettiJhohans har nå sluppet fire nye låter og låtene er innspilt i eget studio i Selbu. Låtene gis ut med Plateselskapet TrønderTrøkk og det er gitarist John Oddstein Aune som er komponist.

– Nyplata inneholder fire låter som vi nå har laget i forbindelse med Jhohansjubileet, forteller Torstein Hope og legger til at han gleder seg til Jhohansdåggån som skal arrangeres på Selbutunet i august.

Malviknytt har tidligere skrevet om at Jhohans 12 – 13 august feirer 30 år på veien, og at Torstein Hope som bor i Muruvik har vært med i dansebandet fra starten av.

En av de fire nye låtene har faktisk fått nettopp tittelen «Tretti» og teksten forteller nok deler av historien om de første tretti årene med Jhohans. «Tretti år på baken, men er fortsatt god  og varm» og  «Kan nok virke gammel, men har masse masse sjarm» er strofer fra låten.

Jhohans 2

De tre andre låtene er «Tynn, Tynn Is På Dypt Vann», «Det Fins En Sang» og «Skrytepave I Juksepalass»

Låtene «Tretti», «Tynn, Tynn Is På Dypt Vann» og «Skrytepave I Juksepalass» har høy festfaktor og er låter som er meget dansbare, i god dansbandstil. Låten «Det Fins En Sang» derimot, er av det rolige slaget, og er det som kan kalles en  «siste dans» låt.

Her kan du høre de fire nye låtene fra Jhohans.

https://play.spotify.com/album/5FpwiKrdhg6GT8P5QpHilQ