Pluto får nytt hjem

Mandag søkte Sveberg Dyrehospital etter nytt hjem til hunden Pluto.

Han hadde kommet inn til dyrehospitalet for avliving, kun 14 måneder gammel.

«Vi prøver så langt det lar seg gjøre å ikke avlive friske dyr her på klinikken og prøver derfor å hjelpe eier med heller å finne ett nytt hjem til han» skreve Dyrehospitalet på Facebook.

Mildt og elskelig vesen

Pluto har ikke fått ny eier, så foreløpig er han på klinikken. Siden dette ikke er en god langvarig løsning, trengtes derfor ett nytt hjem.

Pluto er 14 måneder, 26 kg og en aktiv ung miks av Flat Coated Retriver og Border Collie.

Han bør komme til noen eiere som ønsker å bruke hans milde elskelige vesen og store motor til noe konstruktivt for eksempel hundesport som agility eller redningshund.

Får nytt hjem

– Responsen har vært helt enorm, kan Ingvild Tronsmo ved Sveberg Dyrehospital fortelle.

– Det har strømmet på med telefoner, e-poster, sms og facebookmeldinger. Og i dag tidlig hadde noen møtt opp for å hilse på Pluto, så han får nok ett nytt hjem ganske snart.

Godt over 2700 har delt innlegget på Facebook og nesten 600 har kommentert på innlegget.

– Vi skal nok finne et nytt hjem til Pluto ganske fort, sier Ingvild Tronsmo som oppfordrer alle de som har tatt kontakt og ønsker seg en hund om å sjekke med noen som driver med omplassering av dyr.

– Vi sjekket selvsagt alle våre kontakter som driver med omplassering først, men det er stor pågang. Det finnes mange hunder der ute som trenger nye hjem, sier hun.