Nu kjør vi

For fjerde året på rad, kommer Extra Grill Tour på besøk til butikken i Hommelvik.

Bil og henger, godt merket med logoen «Extra Grill Tour 2016», drar i perioden 1. juni til slutten av august innom hele 279 butikker rundt omkring i landet.

– Det er en fast gjeng som kjører rundt og griller for butikkene, sier Frode Andersen ved Extra Hommelvik og legger til at her er det ikke snakk om pølse med brød som grilles.

DSC_0014

Coop skriver følgende på sin hjemmeside:
«Med de (ganske fete) bilene våre, skal vi kjøre fra nord til sør for å servere fabelaktig grillmat til deg utenfor butikkene våre – og selvfølgelig blir det morsomme leker for store og små i tillegg. På alle stoppestedene på reiseruten, skal vi grille sliders til den store gullmedalje utenfor butikkene våre. Alle som er innom får selvfølgelig gratis sliders – som virkelig er eksepsjonelt gode.»

Onsdag 13. juli er det altså butikken i Hommelvik som står for tur og arrangøren skriver på sin hjemmeside at selv om de ikke kan love strålende sol, lover de god stemning og ikke minst god grillmat.

– Extra vokser jo så det griner, sier Frode og gjør oppmerksom på at det er kjeden som står for alle kostnader ved arrangementet og at målet er å spre grillglede.

Onsdag denne uken, fra 13:00 til 19:00 vil det være gode muligheter til å smake nyheter innen grillmat med ulike typer tilbehør i området rundt inngangspartiet til butikken.

Det er også meldt, at du her kan få smake ulike vegetarburgere, visstnok både med rødbeter og erter.

Man kan i tillegg prøve lykkehjulet og vinne morsomme premier for både store og små. Det vil også bli musikk fra anlegget og forhåpentligvis et folkeliv utenfor butikken i Hommelvik.

Nu kjør vi, sier Frode Andersen og inviterer til «Extra Grill Tour 2016» utenfor butikken i Hommelvik.

DSC_0016