Melt med Citroën H Van

Sist uke skrev Malviknytt om Mats Paulsen, fra Grønnberg og hans nye konsept Melt.

Mats Paulsen

I samme reportasje presenterte vi også bilde av en Ciitroen H-van fra 1971, som konseptet skal benyttes som foodtrucken.

– Det er en fantastisk stilig bil. Jeg var og så på den i Bergen på onsdag, og selv om jeg har null peiling på bil, fikk en veldig god magefølelse forteller Mats Paulsen.

Bilen blir levert med ferdig kjøkken, så det er kun det visuelle som mangler før den kan kjøres ut i gatene og begynne å selge mat til ulike typer arrangementer. Fredag kom bekreftelse på at kjøp av bil gikk i orden og i dag, mandag klokken14:00 sendes den med båt mot Trondheim. Ved ankomst Trondheim, skal bilen rett inn til lakkering og foliering før den rulles ut som forhåpentligvis noen uker.

– Vi har sett på flere bilen men føler at denne er veldig riktig, den har masse sjarm og en ibil der Melt-konseptet vil passer perfekt inn, forteller Mats og legger til at visuelt sett blir bilen akkurat slik dem ønsket seg når ideen om foodtruck dukket opp.

Bilen er av type og er fra 1971. H -Type er en lett lastebil eller en varebil, som ble produsert av den franske bilprodusenten Citroën mellom 1947 og 1981. I løpet av disse 34 årene, er det produsert 473 289 slike biler Frankrike og Belgia

– Det er takket være mye flaks som førte til at denne bilen dukket opp og ble vår, og det er en ganske stor risiko for oss å gå for denne type utsalg. Ingen av oss har noe erfaring eller mye kunnskap rundt hvordan slike biler fungerer, så vi håper folket i Trøndelag nå setter pris på tilbudet og benytter seg av det fremover, avslutter Mats med.