Tok gull i Spania

Hommelvik IL sitt lag jenter 18 år, gikk i dag seirende ut av håndballcupen i Lloret de Mar, Barcelona, Spania.

Som en avslutning på sin karriere i Hommelvik håndball har J99/00 gjennomført sin avslutningscup i Lloret de Mar, Barcelona.

Spillergruppa og foreldre/søsken som teller totalt 43 personer har vært samlet i Lloret de Mar siden 5.juli.

– Vi har gjennomført 5 kamper før vi i kveld avsluttet med seier 27-18 i finalen i J18-klassen. Finalen ble gjennomført på oppholdets varmeste dag, i en varm hall og mye spansk temperament både på banen og på tribunen.

– I fjor stiftet vi bekjentskap med kroatiske dommere under deltakelsen i Makarska Cup, Kroatia. Den siste uka har vi prøvd å forstå oss på spanske dommere. Dette har vært litt utfordrende men jentene har beholdt fatningen på banen og humøret har absolutt vært til stede.

– Vi har møtt litt forskjellig motstand i cupen, men jentene har dratt heim seier i alle kampene.

– Innimellom håndballkamper har vi nytt strandliv og sol og varme. Lloret de Mar er en gammel fiskelandsby som etterhvert har vokst seg ganske stor og som tiltrekker veldig mange turister i sommermånedene. Vi har et yrende folkeliv rundt oss. Mens vi har vært her har vi også fått med oss både EM-kamper og fantastiske resultater i EM i friidrett.

– For oss har dette vært en avslutningstur for jentene og vi har hatt veldig fine dager sammen. Flere av jentene har spilt håndball sammen i Hommelvik håndball siden de var 8 år gamle. Nå avsluttes karrieren i Hommelvik håndball og mange av jentene fortsetter håndballkarrieren i MHK93, SHK eller andre klubber.

– Noen av jentene reiser også utenlands i august for videre skolegang. Jentene er samlet nå i kveld og nyter siste kveld med gjengen.

Det skriver lagleder og reiseleder Turid Eidem Olsen til Malviknytt.

Vi gratulerer spillere, trenere, støtteapparat og foreldre/foresatte med innsatsen!