Trivelig og travelt på senteret

Selv om det er et par butikker som nå forsvinner fra Malvik Senter er Thomas Moe Kristiansen ved Dyrebutikk1 en glad og optimistisk butikkeier.

Han mener det er viktig å få fram at det ikke er bare stenging og avvikling av butikker som preger dagene på Malvik Senter.

– Siden vi åpnet i november har det gått over all forventning. Omsetningen har økt jevnt og antallet faste kunder øker hele tiden. Det synes vi er så gøy, forteller Thomas.

– Jeg har vært heldig og har fått engasjerte medarbeidere som er dedikerte dyrevenner, noe som har gjort at vi er blitt godt kjent også via andre anbefalinger. Mye av det har foregått på sosiale media.

Fulle hyller

Da Dyrebutikk1 åpnet hadde Thomas Moe Kristiansen kjøpt en nedlagt dyrebutikk. Det betydde at mye varer ikke var tilpasset markedet og kundenes ønsker og behov. Nå har varelageret rotert og utvalget er tilpasset kundemassen.

– Siste uke fikk vi inn tre tonn med fôr og nye reoler til dette. Det kjennes i skuldre og armer kan du si, det er mang en 15 kilos sekk i 3000 kilo, ler Thomas.

– Leverandøren lurer på hvordan det er mulig å selge så mye fôr som vi gjør. De er ganske overrasket over salget.

–  Vi har gjort det så enkelt at vi tar inn varer som kundene vil ha og det gjør nok sitt med omsetningen.

Det går mest i utstyr og fôr til hund, katt og fisk, men de selger også levende dyr.

– Da går det for det meste i fisker og fugler, undulater og finker. Vi har også hatt marsvin, hamstere, rotter og kaniner men de er tungsolgte og blir fort for lenge i burene sine, noe som ikke er så veldig bra, sier en optimistisk og glad butikkeier Thomas Moe Kristiansen på Malvik Senter.

Her kan du se litt av dyrelivet på Dyrebutikk1: