Hommelvik tabelltopp i 5.divisjon

I lørdagens toppoppgjør ble laget fra Brekken et hakk for små mot tabelltoer Hommelvik og tapte 1-2 tap, i en kamp hjemmelaget aldri kom opp på sitt beste.

Brekken åpnet kampen greit og var på høyde med Hommelvik, men de var sjelden farlig foran gjestenes mål.

Når Hommelvik kom i angrep ble det lang farligere og Brekken-forsvaret hadde litt problem med å få tak på de hurtige Hommelvik angriperne . Det var også fortjent at Hommelvik tok ledelsen 0-1 etter 22 minutters spill da Mattias Krokstad satte ballen i mål fra kort hold.

Hommelvik spilte i perioder veldig fin fotball og Brekken måtte jage ballen mye. I det 31. spilleminutt økte Hommelvik til 0-2 på en heading.

Etter pause ble nok Hommelvik tatt litt på senga for Brekken kjørte ut i et stort tempo og tok tak i kampen. Allerede etter fem minutters spill fikk de straffespark som Kristian Haugen satte kontant i mål til 1-2 redusering. Hjemmelaget spilte bra fotball det første kvarteret og spilte seg til flere gode sjanser, men et godt Hommelvikforsvar tettet godt igjen. Etterhvert kom gjestene mer med og kampen jevnet seg ut med sjanser foran begge målene, men kampen endte med 1-2 tap for Brekken.

Dermed  tok Hommelvik over tabelltoppen på bedre målforskjell en Brekken.