Ja til E6 – Nei til Vigdenes

Ukens «Røster i Malvik» den lokale podcasten fra Malviknytt.no berører tema som utvidelse av E6 gjennom kommunen veid opp mot jordvern. Vi ser på Stjørdalsordførerens utspill og hva har skjedd med sportsfisket og tilretteleggingen av laksefisket i Homla?

https://soundcloud.com/malviknytt/ja-til-e6-nei-til-vigdenes-og-lakselordene

Dette er «Røster i Malvik»

Stig Herjuaune er født i Hommelvik men oppvokst og bor på Vikhammer. Han har lang erfaring som journalist og informasjonsmedarbeider. For de som husker Malvik-posten så jobbet Stig der men han har også vært innom avisa Nidaros, Arbeider-Avisa, NRK, Fosna Folket, Forsvarets Forum, og jobber nå i Jernbaneverket med kommunikasjon og informasjon.

Rune Jonsdal er også ekte Malviking. Oppvokst på Grønberg og bor nå på Vikhammeråsen. Rune brenner for sport og arbeidet mot kreft. Gjennom organisasjonen Hockey mot kreft arbeider han jevnt og trutt for å gjøre dagene til de yngste kreftsyke bedre. Han jobber til daglig med distribusjon og er over gjennomsnittet interessert i ishockey.

Finn O. Fosmo er redaktør i Malviknytt. Født og oppvokst midt i Hommelvik sentrum. Han har vært frilans-skribent og journalist i mange år. Han jobbet i Radio Vika fra starten i ’89 og var en periode redaktør for Malvik Bygdeblad. Han har også drevet litt med sang, musikk, revy og teater.

Disse «gubbene» utgjør det faste panelet og vil opptre sammen eller hver for seg, i tillegg kan panelet bli utvidet med gjester og/eller vikarer når det er behov for det.