Fullt trøkk i majestetiske omgivelser

Malviknytt har tidligere skrevet om at Lundbergz skulle underholde på hagefesten i Stiftsgården, i forbindelse meg kongens jubileumsreise.

Malviknytt var til stede under opptredenen som var foran omlag 650 gjester inne i Stiftsgårdsparken. Her var Lundbergz Danseorkester virkelig med på å skape både liv og en riktig så god stemning.

Petter Omenås, Sigbjørn Sæbø, Mads Wågheim, Kristoffer Johnsen og Stian Leistad
Petter Omenås, Sigbjørn Sæbø, Mads Wågheim, Kristoffer Johnsen og Stian Leistad

Før gjestene ankom, møtte vi fem spente, men veldig flotte gutter som syntes dette var stor stas. Både Petter, Sigbjørn, Mads, Kristoffer og Stian  uttrykket at dem gledet seg veldig, men var spent. Kunne virke som om det var ganske stas i være inne i Stiftsgårdsparken denne dagen. Utenfor gjerdene begynte det å samle seg folk som gjerne ville både se og høre, så da skapte det nok en ekstra magi for dem som var innenfor de høye gjerdene i parken.

Lundbergz

 

Hele 17 ungdommer fra Lundbergz Danseorkester stilte opp inne i Stiftsgårdsparken og bidro til at alle gjestene fikk en flott musikalsk opplevelse. Ekstra spesielt vart det nok når Torbjørn Hammer annonserte at dem nettopp var fra Hommelvik og Malvik. De kongelige og deres gjester fikk gleden av å høre Kongolela, Tequila, Birdland, Just like old times og Garden party.

Tora Herringbotn Theigmann
Tora Herringbotn Theigmann

Vi slo av en prat med Tora Herringbotn Theigmann før gjestene ankom.

– Bare det å være her er kjempespennende. Skal innrømme det er litt nerver, men jeg er sikker på at dette går bra, forteller Tora og legger til at noen av numrene har dem hatt på sitt repertoar tidligere, mens andre har den øvd på i en måneds tid.

 

Agnes Johanne Omenås
Agnes Johanne Omenås

Agnes Johanne Omenås var med som koordinator og støttespiller for gjengen i Lundbergz Danseorkester.

– Dette er veldig stas. Rett og slett stas. Lundbergz er en flott gjeng, som har det veldig artig sammen. Dem har øvd mye til dette og jeg håper virkelig dem klarer å slappe av og kose seg, fortalte en spent, men alltid blid Agnes Johanne Omenås.

 

Lundbergz danseorkester høstet, meget fortjent, full applaus etter sin opptreden. Det var fult trøkk og gjengen leverte virkelig. Flere av gjestene hadde lagt merke til denne gjengen og ikke minst at dem var fra Malvik.

Her kan du se en video av det ene nummeret dem fremførte.

https://vimeo.com/171985725

 

Samspill

Etter de fem numrene Lundbergz Danseorkester hadde annonsert, fortsatte ungdommene fra Malvik å underholde, nå sammen med andre ungdommer og barn fra kulturskolen i Trondheim. Disse hadde tidligere underholdt med bare trommer, men nå fikk dem altså bistand fra Lundbergz Danseorkester og de dyktige musikere som er med der.

Emma Skei og Tora Herringbotn Theigmann
Emma Skei og Tora Herringbotn Theigmann

Etter at den staselige hagefesten var over, møtte Malviknytt på jentene Emma Skei og Tora Herringbotn Theigmann fra Lundbergz Danseorkester, på torget i Trondheim. Det var to godt fornøyde jenter som hadde fått en opplevelse de sent vil glemme.

– Kjempeartig, sa Emma og Tora i kor.

Navneskiltene med emblemet til det Kongelige Hoff og betegnelsen «Artist» var et tydelig tegn på hva jentene hadde vært med på og ikke minst vil være et hyggelig minne, fra en fantastisk dag, å ta vare på.