Klart for kongelig fest

I dagene 17. til 29. juni er som kjent Kongeparet på sin jubileumsreise. I dag, den 23. juni er det 25 år siden Kongeparet ble signet i Nidarosdommen og dette skal markeres med pomp og prakt i Trondheim.

Som en del av opplegget er det invitert til hagefest i Stiftsgården og flere fra Malvik vil delta. En av dem er OL gullmedaljevinner, Ane Farstad fra Saksvik. Som kjent vant Ane sin OL gull på kortbaneøvelsen mix – stafett og er i dag klar for å møte hele den kongelig familien i Stiftsgårdsparken.

Både Kongen, Dronningen, Kronprinsfamilien, Prinsessen Märtha Louise og Ari Behn med barn og Prinsesse Astrid, fru Ferner vil delta på hagefesten.

Malviknytt har tidligere skrevet om Mette Berg etter at hun mottok sin invitasjon fra Kongens hoffsjef og at Lundbergz Danseorkester skal underholde Kongeparet og deres gjester.

Vi kontaktet Mette, kvelden før den store dagen og hun gledet seg stort til å være en av gjestene på dagens hagefest.

Torbjørn HammerLundbergz Danseorkester skal spille 5 nummer, fordelt på forskjellige tidspunkt. De kongelige og deres gjester får gleden av å høre Kongolela, tequila, birdland, just like old times og garden party.

– Vi har det klart, men nervene er der, det må jeg inrømme, forteller en spent Torbjørn Hammer, kun timer før den store festen.

Malviknytt vil også være til stede på hagefesten og tar gjerne i mot tips på andre innbyggere fra Malvik som er til stede.