Andreas spilte for kongen

Klokken 10:00 ankom kongenfamilien Ravnkloa.

DSC_0033

Ved siden av sto Luftforsvarets musikkorps og der fant Malviknytt selvfølgelig Andreas Trondal fra Saksvik.

Kongen, Dronningen, Kronprinsfamilien, Prinsessen Märtha Louise og Ari Behn med barn og Prinsesse Astrid, fru Fernern ankom i sjalupp fra Kongeskipet.

Malviknytt.no spurte Andreas Trondal hvordan det hadde vært å delta på dagens arrangement.

– Det er stort å få være en del av et slikt arrangement. Luftforsvarets musikkorps har mange både militære og sivile oppdrag i løpet av et år, men på en slik dag møtes disse to. Det stramme, formelle militære møter folk i gata og vi er sammen om å feire kongeparet. Å se alle folkene som møter opp, alle kameraene som filmer, alle gamle som klapper og barna som smiler når vi marsjerer gjennom byen er veldig stas, skriver Andreas i en melding til Malviknytt.no og benytter anledningen til å fortelle at han håper Stortinget sørger for at Norge fortsatt kan nyte godt av Luftforsvarets musikkorps også etter 2017.

Her kan du se bilder fra kongefamiliens ankomst i Ravnkloa