Tur i vakre Malvikmarka

Søndag 19. juni er det klart for Kjerkstimarsjen 2016.

Malvik Historielag, MIL orienterinsavdeling og Malvik Kirke ønsker hjertelig velkommen til den 28. i rekken av denne historiske marsjen. Turen går fra Jervskogen, nærmere bestemt fra Bakkan og til Engan. Dette har blitt en tradisjonsrik turmarsj og en trivelig trimtur for hele familien.

Turen går langs en godt merket, gammel ferdselsveg og pilegrimsleden på om lag 8 km kan du oppleve den vakre Malvikmarka. Ikke minst kan du lære om natur, kultur og historie i Malvikmarka

Klokken 12:30 vil det bli avholdt en friluftsgudstjeneste ved Nyvatnet. Her vil sogneprest Ingrid B. Kunzendorf holde dagens preke fra Matt 18,12-18. Det vil i tillegg være musikalske innslag av Berit Irene Øverkil under friluftsgudstjenesten.

– Håper mange vil ta turen sammen med oss, både gamle og nye turgåere. Oppfordrer spesielt dem som ikke har deltatt før, til å ta turen nå på søndag, sier sogneprest Ingrid B. Kunzendorf.

Registrering gjøres ved Jervskogen skisenter, hvor det er rikelig med parkeringsplasser. Det er også mulighet til å kjøpe seg billett på en buss som er satt opp fra Malvik kirke klokken 09:00 og som går opp til Jervskogen. Bussen returnerer fra Engan klokken 14:30 og går til Jervskogen, via Malvik Kirke.

MIL orienteringsavdelingen, Malvik historielag og Malvik kirke ønsker alle hjertelig velkommen til en fin tur og minner om at det er diplom ved 1. gang deltagelse og utmerkelser etter 3. , 5. , 10. ,15 og 20. gang.