Vellykket loppemarked for 9 D

Det ble nok en gang en stor suksess å arrangere loppemarked ved Hommelvik ungdomsskole.

Klasse 9 D som i år sto bak arrangementet, var meget godt fornøyd med besøket og salget, både lørdag og søndag. I nydelig vær ble det på utsiden solgt både kaffe, vaffel og annet godt. Det var elevene selv, med meget god hjelp av sine foreldre og foresatte som sto for jobben både inne og ute.

Da det åpent på lørdag sto det visstnok et tredvetalls mennesker i kø for å komme inn.

Malviknytt tok turen innom på søndag, en times tid før det hele var over. Det var enda en god del varer i igjen, men det var nå blitt posesalg og varene gikk radig unna.

Her kunne man finne alt fra bøker, jule- og påskepynt til kjøkkenredskaper man faktisk ikke viste at man trengte.

Uti gangen satt elevene Synnøve Haugen Dragsnes og Hanna Kummernes sammen med Hanna sin mamma, Siv M. Loeng. Glade og fornøyde summerte det som folk hadde plukket med seg,  og alle tre var meget godt fornøyd med helgas loppemarked.

Etter arrangementet var ferdig, var Malviknytt i kontakt med kasserer og primus motor for arrangementet, Mette Wigdahl for å høre hvordan det hadde gått.

Foto: Privat
Foto: Privat

– Er imponert over innsatsen til både ungdommen og foreldrene. Dessuten var det morsomt og sosialt, forteller Mette Wigdahl, som legger til at dem var veldig fornøyd med overskuddet som går inn i klassekassen og som skal brukes til avslutningstur neste år.

Noen lopper ble stående igjen når dørene stengte klokken 16:00, men arrangørene hadde en løsning på dette også.

– Når det gjelder loppene, så har fotballen fått alle fotballskoene, skøytene har vi lagt av til barneskolen, barnebøker, puslespill og diverse gikk til 3 barnehager. Ungdomsskolen fikk 2 kasser med bøker og resten leverte vi til Midtsand vel og deres årlige loppemarked, forteller Mette Wigdahl avslutningsvis.

 Se Malviknytt sitt bildergalleri fra loppemarkedet:
(Foto: Hanne L. Bakken)