Sponser nærmiljøet

Nærmiljøanlegget i Muruvik begynner å ta form og velforeningens aktive medlemmer har jobbet høyt og lavt for å få prosjektet vel i havn. 

Nå gjenstår bare den aller siste finishen og en ny kunstgressbane med flomlys, ny kurvball og ishockeybane og et fint uteområde kan benyttes av den oppvoksende slekt.

Nå skal også bedriftene som er med og sponser anlegget få sin fortjente plass på en egen tavle på anlegget.

Mandag kveld undertegnet Muruvik vel og Malviknytt en samarbeidsavtale hvor den ett år gamle lokale nettavisa går inn som sponsor for nærmiljøanlegget i Muruvik.

– Dette tiltaket er vi så klart med og støtter og siden det nå er ett år siden vi startet Malviknytt.no passet det bra å bli med på en avtale her i Muruvik, sier redaktør  for Malviknytt Finn O. Fosmo.

– Vi er selvsagt kjempeglad for at Malviknytt er med og bidrar og vi ser fram til et godt samarbeid, sier prosjektleder for nærmiljøanlegget Morten Hoås Vinje.

Han forteller at det ennå gjenstår både litt andelssalg og anleggsarbeid før anlegget er helt ferdig, men at de nå ser enden på arbeidet og at det har blitt sånn som de hadde ønsket det skulle bli.