Giganten, Revyfestival og Hageparty – hør ukens podcast her.

Bak ukens podcastmikrofon sitter Stig Herjuaune og Finn O. Fosmo.

De snakker for det meste om hvor bra kulturliv det er i Malvik. Men stiller også spørsmålet om kulturlivet i Malvik har sovnet i med hensyn til festivalsommeren og de store publikumarrangementene.

Her innerst i Trondheimsfjorden finnes landets beste amatørrevyer. Da er det unødvendig å reise til Hemne på festival. Den kunne vi hatt her, menes det fra «Røster i Malvik»-hold.

Hør podcasten her:

Dette er «Røstene i Malvik»

Stig Herjuaune er født i Hommelvik men oppvokst og bor på Vikhammer. Han har lang erfaring som journalist og informasjonsmedarbeider. For de som husker Malvik-posten så jobbet Stig der men han har også vært innom avisa Nidaros, Arbeider-Avisa, NRK, Fosna Folket, Forsvarets Forum, og jobber nå i Jernbaneverket med kommunikasjon og informasjon.

Rune Jonsdal er også ekte Malviking. Oppvokst på Grønberg og bor nå på Vikhammeråsen. Rune brenner for sport og arbeidet mot kreft. Gjennom organisasjonen Hockey mot kreft arbeider han jevnt og trutt for å gjøre dagene til de yngste kreftsyke bedre. Han jobber til daglig med distribusjon og er over gjennomsnittet interessert i ishockey.

Finn O. Fosmo er redaktør i Malviknytt. Født og oppvokst midt i Hommelvik sentrum. Han har vært frilans-skribent og journalist i mange år. Han jobbet i Radio Vika fra starten i ’89 og var en periode redaktør for Malvik Bygdeblad. Han har også drevet litt med sang, musikk, revy og teater.

Disse «gubbene» utgjør det faste panelet og vil opptre sammen eller hver for seg, i tillegg kan panelet bli utvidet med gjester og/eller vikarer når det er behov for det.