Vårmarked på Saksvik

Lørdag 4. juni er det klart for et nytt marked på og rundt låven, der Milde Mathilde & Drillpikene holder hus i Saxe Viks vei på Saksvik.

Heidi Grande
Heidi Grande

– Markedsdagen har nå blitt en tradisjon og vi regner med det vil myldre av liv på tunet. Det kommer spåkone som seg hør og bør, det vil bli salg av håndverk og du kan få tips og råd fra et lokalt treningsstudio, forteller en travel Heidi Grande til Malviknytt.

I tidsrommet 11:00 til 16:00 kan det altså være lurt å ta turen innom Saxe Viks vei 1. Her kan du nyte deilig mat og drikke på terrassen, kjøpe deg blomster og bær, strikk og mye annet. Det er fortsatt plass til flere utstillere på tunet, så har du lyst til å delta er det bare å ta kontakt med jentene på låven.

– Jeg kommer med luer og pannebånd i bøtter og spann og alt er laget på Hundhammeren, skriver Unn Grimstad på Facebooksiden til arrangementet.

Når værmeldingen i tillegg  melder litt sol og oppholdsvær, ligger det an til en flott dag i flotte omgivelser.