Tor – bukker, neier og takker

Malviknytt har fått denne hyggelige hilsenen fra Tor Haldberg etter hederskonserten i Bruket kulturhus lørdag 28.mai.

«Bukke-neie-takke

Det kan høres ut som en Munthesang fra skolesangboka, men dette var realiteter under min oppvekst, og noe foreldrene vår innprentet oss titt og ofte.

Disse idealene ligger fortsatt i mine gener og sjelden har jeg følt større behov for å bruke dem enn etter min komposisjonsaften på Bruket kulturhus 28.mai.

Jeg takker «i fleng»: Sangere og solister fra Prosjektkor 2016 med konsertmester Marit i spissen, musikerne med primas Kristin, og Trond & co for «Harry-avdelingen». 

Videre er jeg glad for at damekoret Vika Vioces og Lyrikkgruppa Haugtussa deltok og bidro til å heve forestillingen på hver sin måte.

Så kan jeg i vertfall trygt fastslå at uten den enorme innsatsen den administrative staben, ledet av stabssjef Brigitte bidro med, hadde ikke prosjektet vært mulig.

Takk til Viggo, som med sin rutine og gode kjennskap til min historie, ledet kvelden på utmerket vis. At en ordfører tar seg tid til å besøke et slikt kulturarrangement er vi ikke bortskjemt med, så en stor takk til Ingrid for både gode ord og god sjokolade.

I tjue spørsmål på NRK berømmer de alltid sitt publikum. Det er en fin gest som også jeg vil benytte. Det var godt å kjenne velment varme fra en godt besatt Nygaardsvoldsal.

Til sist vil jeg berømme Malvikbladet og Malviknytt, med sine gode penner May Elisabeth og Finn, som gjorde mye for at dette arrangementet ikke ble en ukjent historie.

Takk også til de jeg sikkert har glemt å nevne.

Tor Haldberg»