Bjørg Eigard og barna

Malvik bibliotek inviterer lørdag, den 4. juni i tidsrommet 12:00-14:00 til bildeverksted, hvor både store og små få utfolde seg med å prøv enkle trykketeknikker sammen med kunstner Bjørg Eigard.

Biblioteksjef Katrine Jakobsen Herringbotn.
Biblioteksjef Katrine Jakobsen Herringbotn.

Arrangementet er på Vikhammer bibliotek er gratis og åpent for alle.
Barnas bibliotek er et prosjekt med støtte fra Nasjonalbiblioteket og bibliotekene i Malvik har den første lørdagen i hver måned hatt ulike arrangementer for barn.

– Vi gleder oss til å se mange kreative sjeler i aksjon på biblioteket og håper mange tar turen denne gangen når det blir mulighet til å delta aktivt i arrangementet selv, forteller biblioteksjef Katrine Jakobsen Herringbotn.

Bjørg Eigard er en kjent kunstner, trådgrafiker, mangeårig kulturskolelærer og lærer i skolen innen kreative teknikker og prosesser. Bjørg Eigard har master i Kunnskapsledelse og Innovasjon og omtales som ei herlig dame, som gir deg tro på å lykkes.

– Det er åpent for både store og små – noen voksne har spurt om de også kan prøve, og det synes vi jo er supert, sier biblioteksjef Katrine Jakobsen Herringbotn og legger til at dette er siste barnas bibliotek før sommeren og at neste arrangement blir i september med tekstverksted og besøk av Martin Mulholland.

I forbindelse med barnas bibliotek vil det være åpen kafe i kantina på skolen.