Har du lopper? Spør Mette og 9D

Det er nærmest blitt en tradisjon at 9. trinn ved Hommelvik ungdomsskole arrangerer loppemarked, men dem trenger flere lopper.

Foto: Privat
Foto: Privat

Årets 9D er i så måte ikke noe unntak fra dette. Årets loppemarked går av stabelen helga 11.-12. juni i paviljongen ved Hommelvik ungdomsskole.

– Inntektene går til klassetur som en avslutning på 10 års skolegang, og elevene skal selv jobbe både før, under og etter arrangementet, men det trengs nok at vi foreldre engasjerer oss litt, forteller Mette Wigdahl.

For å få til dette, trenger dem hjelp med å fylle opp paviljongen med klær, barneutstyr, småmøbler, kopper og kar og diverse annet. Her har du en flott mulighet til å rydde i skuffer og skap, loft og kjeller.

– Lopper kan leveres fredag kveld, den 10. juni i paviljongen og i tillegg tar May Britt Grutsæter imot lopper på Bjørnmyra og det samme gjør Siv Loeng i Smiskaret frem til arrangementet, forteller primus motor Mette Wigdahl som også tar imot lopper hjemme hos seg på Langåsen, oppi Øvre Solbakken.