Hyllet giganten

Lørdag ble kulturgiganten Tor Haldberg hyllet med konsert i Bruket kulturhus i forbindelse med sin 80 årsdag tidligere i mai.Jubileumsforestillingen “Tor i ord og toner”, inneholdt utdrag fra en lang og produktiv karriere som musiker, komponist og arrangør for å nevne noe.

Helt siden tidlig 1950 tall har Tor Haldberg vært en aktiv kulturarbeider i Hommelvik og publikum fikk høre smakebiter fra en stor produksjon.

I tillegg til det store prosjektkoret bidro Kor M, Haugtussa og Vika Voices.

Trioen Turid Gravrok, Trond Sivertsen og Håkon Renanger presenterte utdrag fra viseboka «Det står ei rogn» som Tor Haldberg var med på å få gitt ut sammen med Harry Nilsen. De hadde i også fått med seg søstrene Rakel og Maria Sivertsen som framførte revyvisa «Stripa hass Ivar» som et av flere fornøyelige gjenhør.

Viggo Valle ledet programmet og hadde samtaler med jubilanten som også fikk gratulasjoner fra Malvik kommune ved ordfører Ingrid Aune.

Se bilder fra konserten her: