Suverene Soul-søstre

De sju damene i Soulsister bergtok et fullsatt Cafe Rampa med storm og ga alle mat til sjelen og en herlig musikalsk kveld med vellyd, trøkk og varme.

Å sette seg ned i et forsøk på og formidle noe av denne opplevelsen er nesten umulig, men det var full match mellom sal og scene fra første akkord.

Før Soul-søstrene entret scenen var det Vidar Letnes med band som fikk varme opp publikum med gode og fine egenproduserte låter.

Sju søstre

De avløste hverandre i musikalitet, sangkraft og musikkformidlingens kunst, de sju jentene som utgjorde Soulsiter.

Anført av Tora Dahle Aagård, slo de sju an tonen og holdt trøkket oppe i en time med en innlevelse og en musikalitet det er lenge siden vi har sett på en lokal scene her i kommunen.

Kristin Håkonsdatter Sjøberg, Bente Smaavik Borge og Chelsea Michelle Wold er etterhvert blitt «grand old ladyes» på den Trønderske rockehimmelen. På cafe Rampa var de sjel-søstre med stor S, sammen med fantastiske Trude Bekkavik, og musikktalentene Astrid Rennemo og Inga Rennemo Johansen.

Soulsister er en konsert som må oppleves og har du ikke billett til cafe Rampa og kommende lørdags konsert – så løp å kjøp!

Se vår store bildeserie fra Soulsister konserten her: