To fra Malvik kan vinne 50.000,- kroner

Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE) fordeler 500. 000 kroner til lag og foreninger i Trøndelag – du bestemmer til hvem!

Både Malvik Turn og RG og Hommelvik Juniorkorps er med blant lagene som har mulighet til å få tildelt penger fra NTE. I tillegg til de 22 lagene som får flest stemmer og dermed får enten 50 000 eller 15 000 fra NTE, trekkes det helt til slutt ut 20 av de øvrige finalelagene, som alle sammen får et mindre beløp.

Nå kan du stemme på ditt lag og du kan avgi en stemme til så mange lag du vil, men bare en gang hver dag per lag. For å stemme må du lage deg en konto. Dette gjør du enten ved å bruke Facebook eller ditt mobilnummer.

Malvik Turn og RG har tatt ledelsen

Pr. nå er det Malvik Turn og RG som leder avstemningen, Malviknytt tok derfor kontakt med den profilerte treneren for Malvik Turn og RG, Tomas Bekkavik.

Tomas Bekkavik– Det var foreldre på laget som skrev søknaden til NTE og vi ble trykket ut blant 750 lag, sier en spent Tomas Bekkavik til Malviknytt og legger til at troppene til Malvik Turn og RG reiser mye i løpet av en sesong og disse midlene kan bidra til økonomisk støtte i reisekassen og til innkjøp av nytt utstyr til troppen.

Foreldre og utøvere i Malvik Turn og RG har virkelig stått på for å sanke stemmer. Dette har dem gjort ved å sende ut meldinger til kjente og delt saken på Facebook.

–  Jeg håper folk stemmer på oss, for det hadde vært veldig morro om vi hadde fått de 50.000 kronene. De vil  kommer veldig godt med, sier treneren for Malvik Turn og RG, Tomas Bekkavik avslutningsvis.

Her kan du avgi din stemme.