Flere gode prestasjoner fra Malvik Turn og RG

I helgen var det NM for nasjonale klasser og TeamGym junior i Haugesund.

Under lørdagens konkurranse deltok Malvik Turn og RG med ett kvinnelag og en mikstropp. Det var tidligere i vår en kvalifiserende konkurranse der topp 10 i hvert apparat gikk videre.

Malvik Turn og RG deltok med miks og kvinne frittstående, miks og kvinne tumbling og troppene fra Malvik består av de yngste juniorene i klubben.

Junior kvinne tumbling og frittstående endte lørdag opp på en 10. plass, noe trener Tomas Bekkavik begrunner med at jentene var litt stresset  og dette gjorde til at det ble litt rusk i programmet.

Junior miks tumbling kom på samme dag på 5.plass og det ble NM sølv for junior miks frittstående.

– Vi var kun 0,05 fra gull, sier trener Tomas Bekkavik i en kommentar til Malviknytt.

Søndag stilte Malvik Turn og RG  med to toppede lag i TeamGym konkurransen, ett kvinne- og ett mikslag.  I TeamGym får man en samlet karakter etter tre apparatene. Jentene leverte en veldig god prestasjon og endte tilslutt på en 7. plass.

Mikslaget startet veldig bra og var gullfavoritter. Dessverre fikk laget en skade underveis som gjorde til at dem måtte trekke utøveren og gjøre om på den planlagte serier. Dette resulterte i lavere vanskegrad og mye stress, men dem kjempet seg til en veldig bra 2. plass, sier Tomas Bekkavik til Malviknytt.

Fra høyre Trond Hernes, Johan Kvale, Bjørn Erik Tennås, Fredrik Dahlstrøm, Marita Larsen, Yasmine Onsøien, Karoline Kvello, Rikke Husabø
Fra høyre
Trond Hernes, Johan Kvale, Bjørn Erik Tennås, Fredrik Dahlstrøm, Marita Larsen, Yasmine Onsøien, Karoline Kvello, Rikke Husabø

 

Her kan du se alle resultatene