Nygårdsvollmarsjen for 43.gang

Tirsdag 24.mai er det klart for Nygårdsvoldmarsjen som arrangeres  for 43. gang i år.

Påmelding skjer som vanlig i Hommelvik Idrettslags klubbhus der starten for marsjen også er.

Nygårdsvolløpet

Det er også i år mulighet for å springe løpet med tidtaking. Til forskjell fra tidligere år med Nygårdsvolløp er det nå bare en klasse, dvs. en felles mosjonsklasse med tidtaking for alle deltagere. Starten foregår fra Klubbhuset kl. 18 00. Påmelding skjer inntil en halv time før start.

Løypa

Den tradisjonelle løypa er på 11 km og går tur/retur klubbhuset/Nygårdsvollen. Dette er det eneste alternativet for Nygårdsvolløpet. I samarbeid med allidretten er det også ei løype for de yngste. Her er vendemål ved brua over Høybybekken, ca. 2.5 km fra klubbhuset. Her er det også saftstasjon.

Startkontingent

  • For barn i kortløypa ( 5 km ): kr. 40
  • For enkeltpersoner i marsjen: kr. 70
  • For familier i marsjen: kr. 150
  • Nygårdvolløpet, mosjonsklasse: kr. 100

Utmerkelser

  • 1   deltagelse: Bronsemerke
  • 5   deltagelser: Sølvmerke
  • 10 deltagelser: Gullmerke
  • 15, 20, 25, 30 deltagelser osv.: Plaketter av forskjellig størrelse

Salg av kaffe m.m.

Både på Nygårdsvollen og i klubbhuset vil det bli anledning til å kjøpe kaffe, brus og vafler. På Nygårdsvollen serverer vi som vanlig kaffe kokt over stokkeld. Trekkspillmusikk hører med. Været er som regel godt når vi arrangerer Nygårdsvollmarsjen. Folk tar seg god tid på Vollen over en kopp kaffe og en prat med kjente og kanskje også ukjente. Mange har naturligvis deltatt mange ganger, men hvert år dukker det opp nye deltagere. Så lenge folk vil ta turen til Nygårdsvollen vil friidrettsavdelingen stille opp som arrangør.

Vi ønsker derfor vel møtt til årets Nygårdsvollmarsj og Nygårdsvolløp tirsdag 24. mai!

Værmelding for dagen i dag:

Værmedlinga for tirsdag 24.5. (Skjermdump yr.no)
Værmedlinga for tirsdag 24.5. (Skjermdump yr.no)