17. mai i Hommelvik – se bildeserien

Årets 17. maitog i Hommelvik gikk fra barneskolen og endte opp på ungdomsskolen, slik det gjør hvert år. Nytt av året, var at toget marsjerte rundt Helsetunet hvor dem foretar to stopp. Dette for at både junior- og seniorkorpset skulle få spilt for beboerne.

https://vimeo.com/166972745

Hommelvik (3)

Det var artig å se at såpass mange hadde valgt å gå i tog og både barnehagene og skolene var veldig godt representert. Det var ekstra hyggelig å se at det tilsynelatende var flere norske flagg å se i toget enn hva det har vært tidligere og at toget var lengre enn det har vært på noen år.

 

 

På ungdomsskolen er det ulike aktiviteter som leker for ungene, salg av blant annet kaker, kaffe, brus, sukkerspinn og popcorn. Alle de fremmøtte ble ønsket velkommen av to av elevene ved skolen og Vika Melodika sang i kjent, sjarmerende  stil for de fremmøtte.

Stortingsrepresentant Lill Harriet Sandaune holdt tale for dagen og det var salg både inne i idrettsbygget og ute i skolegården.

Se alle bildene fra den flotte feiringen av 17. mai i Hommelvik: