Rune og Hockey Mot Kreft fikk 60.000,-

Hockey Mot Kreft gikk til topps i Danske bank sin skulderklapp-aksjon og får 60.000 kroner organisasjonen kan bruke til veldedige formål.

Rune Jonsdal fra Vikhammer og Hockey mot kreft jobber for å skape magiske øyeblikk for kreftsyke barn. Ved å få barna til å glemme den harde kampen for en stund, og skape minner som kan hjelpe dem gjennom tøffe tider, utgjør de en forskjell for mange. Organisasjonen har samlet store deler av hockeymiljøet, og tenker stadig nytt når det kommer til å samle inn penger for å glede de som trenger det mest.

– Pengene vil gå uavkortet til trivselstiltak på barne og ungdomsavdelingene ved flere sykehus i landet. Blant annet bruker vi en del midler på bærbare dvd-spillere, fortalt Rune Jonsdal til Malviknytt tidligere denne uken.

– Jeg takker alle som har bidratt både i Malvik og resten av landet og vi er veldig glade i dag. Dette er et av bevisene på at HMK blir sett og at det vi gjør blir lagt merke til, sier Rune i en kommentar.