Podcast: Miljøfotball, krigshelter og 17.maitog

Her kan du høre denne ukens podcast «Røster i Malvik» med Stig Herjuaune og Finn O. Fosmo bak mikrofonen.

Dette er «Røstene i Malvik»

Stig Herjuaune er født i Hommelvik men oppvokst og bor på Vikhammer. Han har lang erfaring som journalist og informasjonsmedarbeider. For de som husker Malvik-posten så jobbet Stig der men han har også vært innom avisa Nidaros, Arbeider-Avisa, NRK, Fosna Folket, Forsvarets Forum, og jobber nå i Jernbaneverket med kommunikasjon og informasjon.

Rune Jonsdal er også ekte Malviking. Oppvokst på Grønberg og bor nå på Vikhammeråsen. Rune brenner for sport og arbeidet mot kreft. Gjennom organisasjonen Hockey mot kreft arbeider han jevnt og trutt for å gjøre dagene til de yngste kreftsyke bedre. Han jobber til daglig med distribusjon og er over gjennomsnittet interessert i ishockey.

Finn O. Fosmo er redaktør i Malviknytt. Født og oppvokst midt i Hommelvik sentrum. Han har vært frilans-skribent og journalist i mange år. Han jobbet i Radio Vika fra starten i ’89 og var en periode redaktør for Malvik Bygdeblad. Han har også drevet litt med sang, musikk, revy og teater.

I tillegg til disse tre vil panelet bli utvidet med gjester når dette er nødvendig og vikarer når noen er forhindret fra å delta.