Silje fikk drømmestipend

Silje Bortne Mathisen har fått drømmestipend på kr 10.000,-

Drømmestipendet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping som ble . Målsetningen er å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Siljeportrettbilde

Drømmer om egen forestilling

– Min store drøm er å en gang stå på scenen med mitt eget selvstendige og personlige danseuttrykk i kunstens verden, sa Silje da hun ble nominert til drømmestipendet i februar.

– Slik at jeg kan fortelle og formidle til publikum de følelsene og historiene som kun er mulig for meg å formidle gjennom dansen.

– Dansen er et fantastisk verktøy som har en helt unik evne til å sette tankene og hverdagens utfordringer på pause. Dette har vært utrolig viktig for meg, skrev Silje Bortne Mathisen i sin begrunnelse.