Nye Meddommere fra Malvik

Formannskapet i Malvik vedtok mandag hvem som skulle innstilles til vervene som meddommere i Sør-Trøndelag tingrett, Frostating lagmannsrett og Sør-Trøndelag jordskifterett.

Meddommerne velges for perioden 1.1.2017 til og med 31.12.2020.

Listen over de foreslåtte meddommerne vil bli lagt ut til alminnelig ettersyn i 14 dager før videre behandling i kommunestyret.

Meddommere til Sør-Trøndelag tingrett for perioden 1.1.2017 – 31.12.2020:

Kvinner: May-Britt Olsen, Ellinor Lygre Røkke, Marit Hammer, Johnna Winther, Gunvor Asbøll, Marit Haugen, Lise Moe Gulbrandsen, Anne-Maren Brandtzæg, Lizbeth Bryøen, Lena Skjelstad, Edel Folgerø, Bjørg Løkken, Sandra Swendgaard Halvorsen-Fredheim, Siri Solem, Edel Haagenstad Nybrodahl.

Menn: Geir Olav Andreas Kroknes, Erling Foss, Pål Haugen, Eiliv Elden, Øystein Olsen, Martin Andersen, Eirik, Brede Rasmussen, Ole Marius Holden, Rune Hanger, Per Walseth, Thorbjørn Norman, Lorentz Øyvind Teigen, Jon Håvard Hansen, Halvard Dahle, Ronny Farsund.

 

Lagrettmedlemmer og meddommere til Frostating lagmannsrett for perioden 1.1.2017 – 31.12.2020:

Kvinner: Kristin Lind, Cathrine Moseng, Eva Bestvold, Kjellrun Sporild, Tanja Elton, Jeanett Hoff Antonsen, Hege Myhre, Anja Irene Borstad, Åshild Børseth, Elisabeth Lindgaard Ristad, Randi Eikevik, Kari Værnes Fiske, Monica Nyheim Måsøval, Maj Olga Overvik, Ida Vetleseter Bøe.

Menn: Lars Strømmen, Bjørn Falk-Larsen, Per Gulbrandsen, Espen Joakim Henriksen, Torkel Ystgaard, Kato Strandjord, Otto Koch, Jan Øyvind Kleppe, Frank Henning Pedersen, Andreas Trondal, Eirik Haugen, Bjørn Hammer, Rolf Bjørn Solberg, Kim Fossum, Ketil Sivertsen.

 

Meddommere til Sør-Trøndelag jordskifterett for perioden 1.1.2017 – 31.12.2020:

Tone Wiig, Inga-Lill Røkke Fossen, Mari Bjørnstad, Una Dahlen-Kvalvaag, Eiliv Elden, Knut-Erling Flataker, Arve Ørsjødal, Olav Vikhammer.