Trønderrockmusikal om Robin Hood

I dag lanserte Trøndelag Teater Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen som blir teatrets neste års store musikalsatsing.

Premieredato er 11.februar 2017. Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen er en musikalkomedie basert på sagnet om Robin Hood og Lille-John, et lovløst radarpar med sans for alt som rocker.

– Vi befinner oss i Gode Gamle Dager, som dessverre ikke er fullt så gode lenger, da veldig mange har blitt veldig fattige. De lovløse i Sherwoodskogen vet heldigvis råd: Under parolen ”Sammen så veier vi flere tonn” trommer de sammen alt de har av kulturell kapital og byr på tidenes veldedighets-festival; Sherwoodstock, skriver Trøndelag teater i en pressemelding.

– Men det finnes dessverre fest- og festivalbremser i kongeriket. Den kjipe Sheriffen, med nesegrev for skatter og avgifter, vet å stikke kjepper i hjulene. Og hvordan kan styrtrike Prins Johan hevde at fattige folk har lagt seg til så eksklusive vaner?

– Med tyvenes prins og vennene hans som bakteppe byr vi på en hit-parade som rommer de fleste av de beste fra et musikalsk samlet og forent Stor-Trøndelag, heter det i pressemeldingen.

I dag ble også en video om musikalen sluppet. (Produsert av Berre AS):

https://vimeo.com/165877926

Medvirkende: Gunnar Eiriksson (Robin Hood), Mari Hauge Einbu (Jomfru Marion), Klaus Sonstad (Lille-John), Anne Krigsvoll (Ammen), Hans Petter Nilsen (Sheriffen), Karl-Vidar Lende (Broder Tjukk), Jon Lockert Rohde (Kokken Fond), Olve Løseth (Prins Johan), Ingrid Bergstrøm (Hoff-narsissisten Galle), Ole Christian Gullvåg (Bøddelen) med flere.

Orkester: Åsmund Flaten, Morten Skaget, Stian Lundberg, Skjalg Raaen, Kåre Kolve og Øyvind F. Smidt.

Musikk av: Dumdum Boys, Åge Aleksandersen, TNT, Tre Små Kinesere, DDE, Stage Dolls, Ida Jenshus, Terje Tysland, Margaret Berger, Prudence, Hans Rotmo, Petter Wavold, Chand Torsvik med flere.

 Urpremiere på Hovedscenen 11. februar 2017