Mange med en modell i magen

Går du med en fotomodell i magen, var spørsmålet Fotografmester Stig Harald Dahl hadde spurt da han inviterte til audition.

Når Malviknytt tok turen innom lokalene på Vikhammer, var Stig Harald Dahl er i full gang med å fotografere ungdommer.

Foto: Stig Harald Dahl
Foto: Stig Harald Dahl

Malviknytt slår av en prat med den ene av de fremmøtte jentene, Julianne Moen Foss.  Julianne er konfirmant i år og hadde lest om denne auditionen i lokalavisen.

– Det hørtes artig ut, så dette måtte jeg være med på, sier Julianne til Malviknytt.

Julianne skal konfirmeres nå til helgen og har fått seg grønn Nordlandsbunad, som hun selvfølgelig skal ha på seg konfirmasjonsdagen. Hun er positivt innstilt til at Fotografmesteren kan ta bilder av henne i denne, hvis hun er en av dem som blir plukket ut.

Malviknytt spør om Julianne går med en aldri så liten modell i magen, og får et lurt smil tilbake.

– Det har selvfølgelig vært stas å blitt valgt ut og det at bildene blir brukt i markedsføring er jo bare artig, men vi får se hvem han velger, sier Julianne Moen Foss.

Dahls Fotografiske Atelier har fornyet seg med egen side på Facebook og gjør nå noen endringer på sin hjemmeside. De hadde derfor behov for bilder til egen markedsføring og inviterte derfor til audition igår, tirsdag 3. mai.

– Jeg er meget godt fornøyd med oppmøtet, men kunne tenkt meg at det kom noen gutter, sier Stig Harald Dahl og legger til at gutter som har lyst til å prøve seg som modell, godt kan ta kontakt med Dahls Fotografiske Atelier nå i ettertid.

Stig Harald Dahl er nøye med innstillingene på kamera.
Stig Harald Dahl er nøye med innstillingene på kamera.

I dag var det bare et par enkle motiver som skulle fotograferes og på tirsdag i neste uke, skal Stig Harald Dahl velge ut de som skal være med på flere fotoseanser.

Dahls Fotografiske Atelier ønsker å vise en bredde i fotograferingen og kommer til å lage fotoseanser i bunad, dress, kjole og hverdagsklær både i atelieret og ute ved forskjellige lokasjoner.

 

– Vi tar både klassiske og spreke utgaver av bilder og vi legger vekt på personlig service og god kvalitet. Vi gir oss ikke før du er 100% fornøyd, forteller Stig Harald Dahl.

Dahls Fotografiske Atelier eies og drives av Marit Annette og Stig Harald Dahl. Begge har bakgrunn fra andre fotografer gjennom mange år. Marit er ekspert på produksjonssiden og Stig Harald som fotografmester, med Svennebrev fra 1972 og Mesterbrev fra 1974.