Vikhammer, Trøndelag og Malvikstien

«Røster i Malvik» har sin første podcast i dag fredag.

Det er Stig Herjuaune som er en av røstene denne gangen. Sammen med Rune Jonsdal skal han snakke seg gjennom flere ulike tema i ukene som kommer. Redaktør i Malviknytt, Finn O. Fosmo, vil lede samtalene.

Fredagens podcast dreier seg om flere tema.

Utviklingen av Vikhammer sentrum er en av temaene «røstene» kommer inn på. Om, og hvilke konklusjioner de drar, kan du høre fra kl 14.00 fredag.

Det faktum at vi denne uken har fått ett sammenslått Trøndelag berøres selvsagt. Det har nødvendigvis ingen sammenheng med utviklingen av Vikhammer og Malvik, men.

«Røstene» har lagt merke til disputtene rundt anleggelse av raste- og grillplass langs Malvikstien og har ganske klar oppfattelse av hvordan den saken bør løses.

Den årlige Arbeiderfestivalen og årets 1.mai markering i Malvik står selvsagt på blokka.

Dette er «Røstene i Malvik»

Stig Herjuaune er født i Hommelvik men oppvokst og bor på Vikhammer. Han har lang erfaring som journalist og informasjonsmedarbeider. For de som husker Malvik-posten så jobbet Stig der men han har også vært innom avisa Nidaros, Arbeider-Avisa, NRK, Fosna Folket, Forsvarets Forum, og jobber nå i Jernbaneverket med kommunikasjon og informasjon.

Rune Jonsdal er også ekte Malviking. Oppvokst på Grønberg og bor nå på Vikhammeråsen. Rune brenner for sport og arbeidet mot kreft. Gjennom organisasjonen Hockey mot kreft arbeider han jevnt og trutt for å gjøre dagene til de yngste kreftsyke bedre. Han jobber til daglig med distribusjon og er over gjennomsnittet interessert i ishockey.

Finn O. Fosmo er redaktør i Malviknytt. Født og oppvokst midt i Hommelvik sentrum. Han har vært frilans-skribent og journalist i mange år. Han jobbet i Radio Vika fra starten i ’89 og var en periode redaktør for Malvik Bygdeblad. Han har også drevet litt med sang, musikk, revy og teater.

I tillegg til disse tre vil panelet bli utvidet med gjester når dette er nødvendig og vikarer når noen er forhindret fra å delta.