Kvitter fra Knotten, kvitrer igjen

Gikk du glipp av forestillingen i Olavshallen eller har du lyst til å se den en gang til, spør damene i Kvitter fra Knotten på sin Facbookside.

Lørdag 10.september er det klart for nok en forestilling i Olavshallen og Rakel Sivertsen, Aina Kristiansen og Marit Hammer håper å se mange i salen.

Etter tolv utsolgte forestillinger på Cafe Rampa i Hommelvik, to utsolgte forestillinger i Olavshallen i Trondheim, grapskrattkveld i Kristiansund og flere underholdningsoppdrag går turen nå tilbake til Olavshallen.

– Vi gleder oss stort, det var en utrolig flott opplevelse med to fulle hus sist. Så vi ser veldig fram til å få oppleve dette igjen og vi håper vi skal lykkes med å fylle salen på nytt. Kjempestor stas, skriver Rakel Sivertsen i en melding til Malviknytt.

Lang fartstid

Rakel Sivertsen og Aina Kristiansen har begge lang fartstid i trøndersk revy og har på hver sin kant hentet hjem flere priser fra NM i revy på Høylandet:

  • Beste vise i 2001 og 2011 (Jomfru Marias klagesang og Pjof som Piaf)
  • Beste monolog i 2009 og 2015 (Skilsmissebarn og Selvbildet)
DSC_0070
Her har Aina Kristiansen akkurat mottatt prisen for beste vise under revyfestivalen 2011 og viser den fram til tekstforfatter Rakel Sivertsen (t.h.)

Sammen med pianist og latterlerke Marit Hammer utgjør de revyforestillingen «Kvitter fra Knotten».

Resultatet er blitt en forestilling tuftet på både nye og gamle revytradisjoner med viser, monologer og sketsjer hvor humoren definitivt er i førersetet, men hvor alvoret også har sin plass.

 

 

 

 

Damen i Kvitter fra Knotten ligger ikke på latsiden

– Vi har en del spennende planer framover nå, skriver Rakel og nevner som eksempel: Vertskap/artist på Siva-konferansen 2016, humorfestivalen i Hemne og Gapskratt i Tresfjord.