Skal selge 300 tulipanbuketter

Lions Tulipanaksjon 2016 pågår denne uka og lokalt i Malvik er det Lions Club Malvik/Saxedatter som er ansvarlige for aksjonen.

Overskuddet fra Tulipanaksjonen over hele landet er øremerket til bruk i klubbenes forebyggende arbeid for barn og ungdom, det vil si arbeid mot mobbing og rus.

– Vi er allerede i gang med forhåndssalg til bedrifter i kommunen for å tilby tulipanbuketter for utbringing den 29.04. Vi møter alltid stor velvilje fra disse, noe som vi er meget takknemlig for, sier Sissel Bollingmo i Lions Club Malvik/Saxedatter

Hun forteller at medlemmer fra Lions Club Malvik/Saxedatter blir å finne ved Coop Ekstra i Hommelvik og på Vikhammersenteret, lørdag den 30.april fra kl. 11.30.

– Malvik Lions Club, både herre og dameklubben, bruker inntektene fra tulipansalget til å kurse lærere ved alle de sju grunnskolene i kommunen og i barnehager i kursprogrammet Mitt Valg.

– Dette har vi tilbudt og gjennomført de siste 15 årene forteller Bollingmo.

Hun håper på samme velvillige støtte fra publikum også i år. Ut fra tidligere år regner Lions Club Malvik med et overskudd på ca 17.000 kr på tulipanslaget.