Carl-Jakob Midttun ny rådmann

Kommunestyret i Malvik vedtok mandag kveld å tilsette Carl-Jakob Midttun som ny rådmann i Malvik.

Midttun er i dag økonomi- og finansdirektør, Norsk Helsenett og har tidligere vært kommunaldirektør finansforvaltning i Trondheim kommune, Enhetsleder for økonomitjenesten i Trondheim kommune og førstekonsulent i Finansdepartementet for å nevne noe.

– Dette blir nok både utfordrende og meningsfullt, sier Carl-Jakob Midttun i en kommentar til Malviknytt.

– Jeg ser frem til å starte i denne jobben og jeg søkte fordi jeg mener jeg har erfaring og kompetanse og jeg håper jeg kan være med og bidra til å utvikle Malvik kommune fremover.

Bred erfaring

Carl-Jakob Midttun bor på Saksvik, er gift og har to barn og er blant annet kjent som leder av FAU ved Vikhammer ungdomsskole.

– Jeg er glad for at kommunestyret har valgt Carl-Jakob Midttun som ny rådmann. Han er kanskje kjent for mange fra frivilligheten og fra Malvikmarka, sa ordfører Ingrid Aune.

– Midttun har bred offentlig erfaring og han har en sterk økonomikompetanse og ikke minste en stor motivasjon til å søke jobben. Nå tror jeg både kommunestyret og de ansatte gleder seg til han kommer.

– Jeg regner med han starter i rådmannsjobben i august, sier ordfrøer Ingrid Aune.

Midttuns søknad var en av tre som var unntatt den offentlige søkerlista.