Kjør forsiktig – snø i høyden

En massiv luftstrøm fra nord fører til snøbyger og vanskelige kjøreforhold også i lavlandet.

Nettstedet yr.no har sendt OBS!-varsel for fjellstrekningene og for lavlandet.

For Malvik gjelder dette varslet for helga:

FREDAG

Vestlandet, Trøndelag og Nordland Den kalde nordlige luftstrømmen fortsetter, stedvis opp i stiv kuling på Rogalandskysten og mellom Stad og Vestfjorden. Det blir en bygesituasjon med snøbyger helt ned i lavlandet, men sør for Bergen blir det merkbart færre byger enn lenger nord.

LØRDAG

Møre og Romsdal og Trøndelag Perioder med snøbyger. Gløtt av sol. På kysten av og til liten kuling fra mellom vest og nord. Temperaturene er lave for årstiden, det ventes nattefrost de fleste steder i lavlandet.

SØNDAG

Møre og Romsdal og Trøndelag Kald og ustabil luft fra nord gir fortsatt enkelte snøbyger, men også perioder med sol. Mot slutten av dagen ventes bygene å gi seg i Trøndelag.