Streif av tid

Skuespiller Ragnhild Sølvberg i samspill med Henning Sommerro inviterer til matiné i Theatercaféen

I år er det 44 år siden Ragnhild Sølvberg for første gang satte sine ben på Trøndelag Teater og i mai feirer hun 70 års dag. Fredag 22.april klokken 14.00 vises den første av totalt fem forestillinger.

Streif av tid er en humørfylt og leken time som omfavner både barndommens gleder og voksenlivets drømmer ispedd tekster fra bl.a Charlotte Brontës Jane Eyre, Karen Blixens Spøkelseshestene og dikt av Emily Dickinson.

– Grunnlaget for valget av tekster, dikt og sitater som jeg bruker i forestillingen, er uttrykk for tanker jeg har hatt i ulike faser av livet. Og som passer bra når jeg nå skal takke av fra en innholdsrik tid på teatret, sier Ragnhild Sølvberg.

Medvirkende: Ragnhild Sølvberg og Henning Sommerro

Musikalsk ansvarlig: Henning Sommerro

 Forestillingen spilles i Theatercaféen 22. og 30. april. 7., 21. og 28. mai. Alle dager kl. 14.00, og varer i ca. 1 time

Les mer om forestillingen her.