Møt Anette Stai

Tirsdag kan du møte den tidligere toppmodellen Anette Stai i Malvik når hun gjester Milde Mathilde & drillpikene på Saksvik.

Anette Stai er vel kjent for de fleste som supermodell og har jobbet i de store motemetropolene som Paris, Milano, Roma og New York etter å ha vunnet en modellkonkurranse som het Face of the 80’s.

– Jeg har laget en kleskolleksjon for kvinner 30+ i gode og naturlige kvaliteter, med behagelige og kule basisplagg som passer kvinner med og uten former. Klær til å bli glad i, og som jeg vil ha i mitt eget klesskap, skriver den tidligere modellen på sine hjemmesider.

Anette Stai sammen med Heidi Grande (foto privat)
Anette Stai sammen med Heidi Grande (foto privat)

Tirsdag formiddag fra kl 12 til 15 er hun å treffe på Saksvik hvor det blir anledning til å både se og prøve klær sammen med kolleksjonens opphavskvinne.

– Anette vil vise klær, snakke med kundene og være i lokalene, forteller Heidi Grande hos Milde Mathilde & drillpikene, som har travle dager etter etableringen av en «pop-up» butikk i Trondheim.

– Vi har kastet oss ut i det med en «pop-up» butikk i Dronningens gate i Trondheim. Det har faktisk generert litt kunder hit på låven, forteller Heidi.

– I denne butikken selger vi en del av vareutvalget vi har her på Saksvik. Foreløpig har vi bare kontrakt for en måned, så får vi se om vi forlenger.

– Nå gleder vi oss til at Anette Stai kommer på besøk til oss som er en av få forhandlere i Trøndelag.