Holder foreldrekurs i Malvik

Barnas Plattform skal nå arrangere kurs i Malvik. Kurset er et to timers foreldrekurs, hvor foreldre lærer fire enkle verktøy.

Nå inviteres foreldre med barn mellom 3 og 12 år til kurs i Hommelvik.

– Verktøyene vi snakker om brukes sammen med barna ved middagsbordet og i forbindelse med legging. Dette tar maks 10. minutter om dagen, forteller kursleder for Barnas plattform, Anne Lundemo.

Hun inviterer nå til kurs i Hommelvik, tirsdag 3.mai.

– Verktøyene foreldre lærer på kurset styrker og opprettholder en god selvfølelse og selvtillit hos barn. Inkludert i kurset er appen «God selvfølelse og selvtillit NÅ.

– Etter kurset får alle foreldre videomailoppfølging som både gir «kom i gang læring» og ny kunnskap, sier Anne Lundemo.

– Tre måneder etter kurset blir deltakerne fulgt opp av sin kursleder med hensyn til registrering av erfaringer og resultater.

På Barnas Plattform sin hjemmeside heter det at kurset og verktøyene virker like bra forebyggende som «reparerende» og at kurset har fokus på hvordan barn kan oppnå eller opprettholde: God trivsel og vennskap i barnehagen og i skolen og mestring av skolearbeid og fritidsaktiviteter.

Kurset er for foreldre med barn mellom 3 og 12 år.

Engasjert kursholder

Anne Lundemo er utdannet førskolelærer og spesialpedagog. I over 20 år har hun jobbet tett på barn og sett at det ofte skal lite til for å «løfte» dem.

– Når de får anerkjennelse for den de er påvirker det dem som mennesker, og gjør dem rustet til å møte livet.

– Jeg er takknemlig for at jeg, gjennom min jobb, har fått tatt del i så mange barns viktige barneår. Barna er vår største skatt og fortjener det beste, sier Anne Lundemo.

Les mer om kurset her.