Bildager på Vikhammer

Ved Autosenteret på Vikhammer er det full fart på alle avdelinger etter påske.

Fristen for å legge om til sommerdekk gikk ut mandag denne uken og på dekkavdelingen hos Autosenteret er alle i full jobb fra tidlig morgen til sene kvelder. Kunder med og uten dekkhotell skal ha service, noen skal ha nye dekk, avtale service og EU kontroll.

Lørdag inviterer Autosenteret til åpen kampanjedag hvor de satser på gode tilbud både på biler, bilvask, rekvisita, dekk og verkstedtjenester.

– Vi solgte nesten 300 biler i fjor og nå når våren er her slår vi til med åpent på lørdag med gode tilbud, forteller Eirik Erlandsen som er bilselger ved Autosenteret.

– Akkurat nå har vi kampanjedager gående og lørdag kan kundene som kjøpe bil velge mellom flere ting de kan få med på kjøpet hos oss denne dagen.

Selv om mange har vært opptatt av dieselbiler og forurensning den siste tiden har ikke Eirik Erlandsen og Autosenteret merket noen dramatisk nedgang i salget av dieselbiler.

– Noen er litt skeptisk, men dieselbiler er det vi selger mest av. Kundene er usikre på hybrid- og elbiler og om teknologien er god nok ennå.

Nå har han og medhjelperne ved Autosenteret klargjort mange biler til lørdagens kampanjedag.

– Vi har et stort lager av biler og finner kunden ikke det de leter etter her, kan vi og våre kontakter være behjelpelig med å finne riktig bil.

– Noe av utfordringen med bruktbiler er graden av ekstrautstyr. Vanligste utfordring er at bilene som kommer fra lengre sør i Europa ikke har vinterdekk, noe man må ha her i landet. Våre biler leverer vi alltid med to sett hjul, sier Eirik Erlandsen ved Autosenteret på Vikhammer.