Andeløp for full musikk

Det er inngått avtale om Lions Andeløp 2016 mellom Lions Club Malvik/Lions Club Malvik Saxedatter og Hommelvik Juniorkorps og Vikhammer og Saksvik Skolekorps.

– Det er en stor glede for Lions Clubene i Malvik å kunne meddele at det er inngått samarbeid med Hommelvik Juniorkorps og Vikhammer og Saksvik Skolekorps om å arrangere det tradisjonelle andeløpet i 2016, skriver Lions i en pressemelding.

– I valg av samarbeidspartnere har vi lagt spesiell vekt på det gode arbeidet korpsene gjør for barn og unge og for kulturlivet i kommunen vår.

– Det er også av stor betydning at korpsene har den nødvendige erfaring og kompetanse for å kunne delta i gjennomføringen av et slikt arrangement. Andeløpet arrangeres i og rundt elva Homla i Hommelvik og årets arrangement vil avvikles søndag 4. september skriver Lions i pressemeldingen.

Les om andeløpet i 2015