Hipp hipp hipp – på Bruket

 

Ellevill trønderhumor gjester Bruket Kulturhus 20.april.

Det er klart for forestillinga «Hipp hipp hipp» hvor show-gruppa Kveli Rånes Bremseth tar publikum videre inn i det hysteriske universet de har bygd opp gjennom forestillingene «Det du ikke visste om trønderrocken» og «Bygd for fart».

Nærmere 40 000 tilskuere har latt seg rive med av det elleville persongalleriet, de fengende låtene og den finurlige historien om den mislykkede trønderrockeren Leif Ove Brein og hans famile, venner og konkurrenter.

Nå kommer den humoristiske og musikalske trioen til Malvik og Bruket kulturhus onsdag 20.april. Billetter selges via e-billett og servicetorget på rådhuset. (Saken fortsetter under videoen)

Gruppa består av Arnt Egil Rånes som kanskje er mest kjent som sologitaristen i DDE. Han er musikalsk ansvarlig i forestillingen, og publikum vil helt sikkert nikke gjenkjennende og synge med på kjente og kjære låter. I tillegg har han komponert nye melodier, som kan bli allsangfavoritter etter hvert. Han er det trygge ankerfestet i showet der han spiller, synger og bringer historien framover i tekst, bilder og video.

Harald Morten Bremseth sikret seg enda en norgesmestertittel under NM i revy 2015. Som tekstforfatter, aktør og instruktør i Lånkerevyen har han en uendelig rekke av premierte stjernenummer.

I forestillingen Hipp hipp hipp kommer han tilbake som Stein Brein, sønnen som Leif Ove aldri har sett. I tillegg gestalter han blant annet roller som den selvgode storbonden Arnstein Brein, mor Lisbeth Fiskelykken og flere andre interessante personligheter. I de musikalske numrene trakterer han trekkspill og keyboard.

Sigmund Kveli har også flere NM-titler i revy. Kvelihumor har blitt et varemerke på en humorsjanger bestående av underfundig ordlek, og underlige scenefigurer. Mange minnes med glede hans samspill med søskenbarnet Sveinung i 4 x Kveli og Kveli og Kveli. For publikum på østlandet er han kanskje mest kjent som radiokåsør og trønderen i humorgruppa Trønder og Døl. I Hipp hipp hipp møter vi ham igjen blant annet som den spastiske Elling Mellingsmo, lokalpolitikeren Arne Lein og Leif Oves mor Mary. I de musikalske numrene spiller han trommer.

Forestillinga hadde premiere på Namsos kulturhus 29. januar og varer i ca 80 minutter.

Mens vi venter på «Hipp hipp hipp», byr vi på et lite gjensyn med “Bættere selbygg” fra deres show på Røros, “Bygd for fart”