Andrea pusher deg på trening

Etter åpningen av Push treningssenter ved Malvik Senter har tilstrømmingen av treninglystne malvikinger vært så stor at de nå har innledet et samarbeide med en PT.

Andrea Rostad Halsan (23) fra Levanger er nå senterets personlige trener for de som ønsker det. Hun begynte i jobben for omtrent en måned siden.

– Jobben min er å planlegge og tilrettelegge  treningsøkter for de som trenger litt bistand til å komme i gang med treningen.

– Mange er usikker på hvordan e ulike apparatene og maskinene fungerer og det er jo greit å få en innføring i dette slik at man unngår belastningsskader og så videre, sier Andrea.

Levangerjenta som har samboer fra Malvik, har tatt ”PT”-studiet ved en Norsk skole i Florida.

Individuelt opplegg

Fordelen for de som trener med en PT er at opplegget kan gjøres individuelt og varierende.

– Via samtale med den enkelte blir vi enige om ønskene og målene for treningen. Siden jeg også hr utdanning innenfor det med kosthold kan jeg gi veiledning om dette temaet også, sier Andrea.

– Riktig trening og riktig kosthold henger sammen, sier hun.

Det vanlige opplegget er at det er litt hyppige timer med personlig trener i starten hvor en følger de planene som man er blitt enige om.

– Men det er ikke bare nybegynnere som har bruk for en PT, sier Andrea.

– Mange av de som har trent en stund kan fort kjøre seg fast i et spor og da vil veiledning være til hjelp sånn at ikke treningen blir for statisk eller kjedelig.

Andrea jobber i tillegg ved helsekostbutikken Life på Malvik Senteret og ved et treningssenter på Levanger.

– Det går mye i trening ja og fordelen er jo at jeg får trent mye selv også når jeg hjelper andre med trening, sier den blide 23-åringen ved Push Treningssenter på Sveberg.