LINE-saken: Føler seg løyet opp i ansiktet

I saken mellom Line Sommer Hoel og Malvik kommune var det fredag rettsmøte hvor det ble klart at forhandlinger og en rask avslutning av saken ikke er i fokus nå. Advokatene i saken står steilt mot hverandre i en diskusjon om krav til dokumentasjon på Line sin helsetilstand fra tiden før hun begynte på ungdomsskolen.

Line Sommer Hoel skriver lørdag at hun føler dette som at mobbingen fortsetter.

– Jeg fikk barndommen min ødelagt – ungdomstida har blitt brukt til å kjempe med traumene og mot systemet og nå er de i ferd med å ødelegge mitt voksne liv, sier Line Sommer Hoel til Malviknytt mandag.

Schreenshot fra Facebook
Schreenshot fra Facebook

Mobbes fra øverste hold

– Kommunen tror fremdeles ikke på meg, de tror ikke på det retten har lagt til grunn og de nekter å ta innover seg en dom som de utad og rettslig har akseptert, skriver Line Sommer Hoel.

– Det er klart at det er uaktuelt for kommunen å kommunisere før det foreligger en ny sakkyndig rapport av meg, og vi regner med at dette vil ta 5-7 mnd fra sakkyndig er oppnevnt, sier Line Sommer Hoel.

– For 10 år siden var det barn som mobbet meg, sier Line. Og barn kan være grusomme mot hverandre, men barn er tross alt bare barn, og de har vokst opp nå.

– Mobbingen foregår nå fra øverste hold i Malvik kommune og jeg føler meg ført bak lyset, løyet opp i ansiktet, sviktet på det groveste… nok en gang.

– Det foreligger en dom som slår klart fast at jeg er alvorlig syk og at Malvik kommune er ansvarlige. Kommunen har nok en gang et valg om å la meg få verdighet.

– Til tross for lovnader fra ordføreren om at de ser mine lidelser, så velger de selv å overta rollen som mobbere.

Helvetet fortsetter. 

Denne kampen vil fortsette i lang tid og utspillene fra kommuneadvokaten blir bare grovere og grovere.
– Jeg får gjennomgå i hvert eneste prosesskriv som kommer. De gransker og angriper alt de får tak i, for å spare mest mulig penger og korte ned erstatningen maksimalt.

Les også: Kaller dommen sarkastisk og innkaller medelever som vitne i ankesak.

– Jeg kan ikke si annet enn at dette føles som nye overgrep, sier Line Sommer Hoel.

Les også: Line er åpen om alt.