Dette betyr mye

Fotografen Erlend Enger fra Hommelvik, nå bosatt på Melhus åpnet torsdag 3.mars utstillingen «Human/Nature» i Fotografiens Hus i Oslo.

– Det betyr enormt mye å få stille ut i Fotografiens Hus. Det er liksom hovedgalleriet til fotografene her i landet, sier Erlend Enger.

Erlend Enger er en av Norges mest kjente fagfotografer. Han er født og oppvokst i Hommelvik og utdannet seg som fotograf bl.a. som lærling hos Dahls Fotografiske Atelier på Saksvik. Erlend har jobbet som fotograf i rundt 25 år og driver nå Fotograf Eidsmo på Melhus.Han har vunnet et utall priser både i Norge og i utlandet for sine kunstfotografier.

Utstillingen som nå vises i Fotografiens Hus er den samme som Erlend hadde på Saga Galleri på Inderøya sist sommer.

– Flere planer på videre utstillinger har jeg ikke for øyeblikket, men får se hva jeg kan få til etter hvert, sier Erlend Enger.

– Fotoutstillingen viser verker skap gjennom 23 år. Den gir oss et unikt innblikk i Erlend B. Engers utvikling som kunstner og det er imponerende å se at fotografen, helt fra sin spede start, er utilslørt tilstede i sine verker, het det i pressemeldingen om utstillingen sist sommer.

Ustillingen består av til sammen 25 fotografi i sort/hvit, motivene er landskap og akt foto og den vises i Fotografiens Hus til og med 3.april.

Les mer om utstillingen her.