Line-saken: Kommunens strategi krevde ny advokat

Det ble tirsdag kveld kjent at Line Sommer Hoel bytter advokat og prosessfullmektig i den videre rettssaken mot Malvik kommune.–  Det er på grunn av kommunens «nye» strategi, og hva det betyr for veien videre for meg, at jeg med tungt hjerte har sett meg nødt til å gjøre et advokatbytte. Vi føler at sakens videre retning nå dessverre krever en annen type kompetanse, sier Line Sommer Hoel.

Den nye advokaten er Christian Lundin, i advokatfirmaet Ness Lundin. Ness Lundin går for å være ett av landets ledende advokatfirma innen erstatnings- og forsikringsrett.

På nettsiden til advokatfirmaet Ness Lundin står det at Christian Lundin startet sin karrière i 1993 som dommerfullmektig og begynte som advokat i Ness Lundin tre år senere.

Han ble partner i 1998 og er spesielt interessert i å arbeide med kombinasjonen jus og medisin, og kjemper for at skadelidte får den erstatning de har krav på.

Lundin har i løpet av 20 år prosedert et stort antall saker for domstolene – herunder flere erstatningssaker for Høyesterett – og bidratt til en betydelig rettsutvikling.

– Jeg vil understreke at byttet av prosessfullmektig utelukkende er på grunn av sakens nye retning sier Line, som samtidig takker Arnfinn Andersen for den jobben han har gjort for saken.

– Arnfinn er intet mindre enn briljant i sitt yrke og er et menneske med et stort hjerte, og det var han som dro i land den knusende dommen og seier, det er veldig viktig for meg å få frem nå.

 

Line er fremdeles sengeliggende, men fulgte mandagens aksjon i går via bilder på nett.

Hun skriver til sine følgere på Facebook at: «Dere skal vite at jeg fremdeles er målløs over det dere gjør for meg, det som skjedde i går var og er til enorm støtte. Tusen takk til dere alle, for alt dere gjør på alle deres måter»