Ane og Jan Thomas på startstreken i dag

To flotte idrettungdommer fra Malvik stiller i dag på startstreken i hvert sin internasjonale konkurranse.

Ane i Heerenveen

Nyslått vinner av OL-gull i kortbanløp på skøyter, Ane By Farstad er i helga i Heerenveen for å delta under Viking Race hvor hun skal gå 500 og 1000 meter i dag. Lørdag er det 500 og 1500 meter som står på programmet.

Se her for resultater

Jan Thomas i Junior VM

Fredag klokken 09:30 starter stafetten under junior VM på ski som går i Romania. På grunn av mildvær og snøforhold går stafetten fredag og ikke søndag som opprinnelig planlagt. Jan Thomas Jenssen som ble nr 13. under junior VM over 15 KM torsdag, skal gå tredjeetappen for Norge.

På Norges lag går forøvrig Mattis Stenshagen, Vebjørn Hegdal, på de to første rundene og Johannes Høsflot Klæbo på sisteetappen.

Alle etapper (4 x 5 km) går i fri teknikk pga dårlige snøforhold i Romania.

Følg staffetten her