Line tom for krefter

Line Sommer Hoel forteller onsdag kveld at hun er helt utmattet og sliter med å kommunisere.

I et innlegg på siden «Mobbedommen i Malvik – lillestoremeg.no» på Facebook, forteller hun om brekninger, pustevansker og svimmelhet.

– Jeg er nødt til å dele dette, men må fatte meg i korthet. De siste dagene har formen min blitt forverret, og det har nå kommet til det punktet at jeg sliter med å kommunisere skriftlig uten å få sterke fysiske symptomer som oppkast, brekninger, pustevansker og svimmelhet, skriver Line Sommer Hoel.

– Selv å svare på meldinger fra mine aller beste venner gjør meg dårlig, og jeg har brukt veldig lang tid på å formulere dette.

– Jeg må legge de siste kreftene på det som er aller mest viktig nå, og derfor ber jeg om forståelse for at jeg ikke kommer til å svare på meldinger.

– Det vil komme et innlegg når jeg har noe veldig viktig å si, men kommunikasjon på meldinger,  chat og e-post nå, er for krevende for at det er fysisk mulig å presse meg lengre enn hit.

– Jeg har ikke mer igjen. Men jeg er ikke i tvil om at dere vil forstå, skriver Line Sommer Hoel som har gitt Malviknytt tillatelse til å gjengi innlegget sitt.

Les mer på Facebook-gruppen her.